• alIchae

volg ons op Facebook

Marokko wint 25 medailles op het Noord-Afrikaanse karatekampioenschap

Wednesday 21 August 2024 - 17:20

Het Marokkaanse nationale karateteam behaalde een historische prestatie tijdens het Noord-Afrikaanse kampioenschap dat in Caïro werd gehouden en won 25 medailles van de 27 waaraan het aan het toernooi deelnam.

Het toernooi, dat afgelopen weekend (18 en 19 augustus) werd gehouden met deelname van een elitegroep van Noord-Afrikaanse kampioenen, was getuige van de buitengewone genialiteit van Marokkaanse atleten die sterke prestaties lieten zien in verschillende gewichten en categorieën.

Het Marokkaanse team wist 9 gouden medailles, 6 zilveren medailles en 10 bronzen medailles te winnen. Naast het organiserende land namen Egypte, Tunesië, Libië, Marokko en Mauritanië deel aan dit toernooi, terwijl Algerije afwezig was bij deelname.

Het is vermeldenswaard dat wereldkampioen Saeed Obaya deze indrukwekkende resultaten behaalde, ook al was het zijn eerste ervaring op het gebied van training, dankzij de grote harmonie die hij had met de spelers van het nationale team.

Met deze uitstekende prestatie demonstreerde het Marokkaanse team zijn superioriteit in de karatesport op Afrikaans niveau en benadrukte het het hoge niveau van onze atleten, dat werd bereikt dankzij intensieve training en onderscheidende training.

Het Marokkaanse nationale team bereidt zich nu voor op deelname aan het Afrikaanse kampioenschap, dat begin september in Tunesië wordt georganiseerd.